Общи условия

Прочетете тези условия, преди използването на сайта! Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тях.

 

Адрес: България, гр. Казанлък, ул. Яворов 8

Общи правила и условия за използване на сайта:

 

Всички продукти (хранителни добавки) в сайта frengiev.com са предназначени единствено като хранителни добавки, не са лекарствени средства с лечебна цел и по-никакъв начин не трябва да се използват като такива. Да не се използват като единствен източник на хранене, да се съхраняват на недостъпно място за деца. Не използвайте, ако е нарушена целостта на опаковката! Да се пази от директна слънчева светлина и да се съхранява на тъмно и хладно място! 

Всяка информация, изпратена от потребителите, ще се счита за неповерителна и незащитена от права.
Представянето на каквато и да било лична информация от потребителите, е с цел по-добро обслужване, и е изцяло доброволно. frengiev.com не предоставя по никакъв начин вашата лична информация на трети лица.

Всички цени в frengiev.com са в български лева, с вкючен ДДС.

Стоката се заплаща на доставчика (куриер) след получаването й. Потребителят има право да се откаже от поръчката в едноседмичен срок от получаването й, в случай че продуктът не е използван, не е нарушена целостта на опаковката и търговския му вид, съгласно условията на чл.55 от ЗЗП. В такъв случай frengiev.com възстановява сумата за стоката. Транспортните разходи по получаването и връщането й са за сметка на потребителя, освен в случаите, когато се касае за несъответствия с публикуваното в страницата.

frengiev.com има право да променя цените на продуктите в сайта си по всяко време, без да дължи предварително уведомление.
frengiev.com си запазва правото да променя срока на доставката, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителят ще бъде уведомяван.

 

frengiev.com е собственост на „КМ Спорт 91ЕООД”, телефон за контакти:  0883432110 , ел. поща:

Продукти
Потребители